Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Online marketingbureau Amersfoort

D-Fokker: Uw Online Marketing Bureau in Amersfoort

Welkom bij D-Fokker, uw specialist voor al uw marketingwerkzaamheden! Of u nu online uw doelgroep wilt bereiken of uw merkbekendheid wilt vergroten, wij bieden op maat gemaakte online marketingstrategieën die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

 

Bereik Uw Doelgroep Online met D-Fokker

Bij D-Fokker begrijpen we dat elke onderneming uniek is en een op maat gemaakte aanpak nodig heeft. Daarom ontwikkelen wij online marketingstrategieën die zijn afgestemd op uw specifieke doelen en doelgroep. Van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties (SEA) tot social media marketing en content creatie, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt in de digitale wereld.

 

Een Zelfstandige Ondernemer met Expertise in IT en Marketing

D-Fokker is opgericht door een zelfstandige ondernemer met diepgaande kennis en ervaring in zowel de IT- als de marketingsector. Deze unieke combinatie van vaardigheden stelt ons in staat om technologische innovaties naadloos te integreren in uw marketingstrategieën, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt.

 

Samenwerken aan Uw Online Marketingstrategie

Wanneer u kiest voor D-Fokker, gaan we eerst samen met u zitten om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. We analyseren uw huidige marketinginspanningen, identificeren kansen voor verbetering, en ontwikkelen een uitgebreide strategie die u helpt uw doelen te bereiken. Dit persoonlijke contact zorgt ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang en resultaten van uw campagnes.

 

Waarom Kiezen voor D-Fokker?

 • Lokale Expertise: Als gevestigd marketingbureau in Amersfoort kennen we de lokale markt en kunnen we uw bedrijf helpen om effectief te concurreren.
 • Op Maat Gemaakte Strategieën: Geen standaardoplossingen, maar strategieën die specifiek zijn afgestemd op uw bedrijfsdoelen.
 • Breed Scala aan Diensten: Van SEO en SEA tot social media marketing en emailcampagnes, wij bieden een breed scala aan diensten om uw online aanwezigheid te versterken.
 • Resultaatgericht: Ons doel is om meetbare resultaten te leveren, of het nu gaat om meer websiteverkeer, hogere conversieratio’s of een betere merkbekendheid.
 • Persoonlijke Benadering: We geloven in een nauwe samenwerking en communicatie om ervoor te zorgen dat uw visie en doelen centraal staan in onze aanpak.

 

D-Fokker is uw betrouwbare partner in Amersfoort voor al uw online marketingbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en op maat gemaakte online marketingstrategie.

 

 

Afspraak maken?
Het is altijd van belang om een afspraak te maken zodat alle bedrijfsdoelstellingen en informatie aanbod komt. Voordat de afspraak gemaakt is, zullen wij u nog een korte vragenlijst opsturen waaruit wij onze informatie kunnen ophalen.

Hierbij kunt u denken aan:

 • Doelstellingen
 • USP
 • Zoekwoorden
 • Huidige stand van online marketing
 • Online budget.

 

Door dit zo duidelijk mogelijk te formuleren kunnen wij op basis van de gewenste informatie een Marketingplan maken en daaraan diverse doelstellingen kunnen koppelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Nog onduidelijkheid? geef ons dan een mailtje met eventueel vragen en punten waarmee u zit en wij zullen dit voor u ophelderen!

 

Customer Journey en social media
Tegenwoordig bevinden veel doelgroepen en bedrijven zich op social media. Door gebruik te maken van een goede social media marketing strategie kunt u uw doelgroep niet alleen via de zoekmachines of naamsbekendheid bereiken, maar ook via diverse social media netwerken. Laat D-Fokker een doelgroep analyse uitvoeren om te kijken wat uw meerwaarde is op social media.

 

Naast de social media marketing meld D-Fokker u aan op de belangrijkste social media kanalen waar u nog niet bent aangesloten. Google hecht hier waarde aan om beter geïndexeerd te worden binnen de zoekmachines! Wilt u een social media marketing strategie laten ontwikkelen via D-Fokker?

 

Waar bevindt u klant zich in de customer journey? Zodra deze focus duidelijk in kaart is gebracht kan D-Fokker voor u uw website of campagne optimaliseren op de doelgroep die u het meeste oplevert. Dit hoef niet specifiek in 1 order te zijn maar kan ook op langere tijd basis. Komt er een email registratie, wordt er gebruik gemaakt van remarketing? Dit zijn allemaal aspecten die in overweging worden genomen bij de customer journey en uw campagne!

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)