Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Pinterest marketing

Pinterest Marketing: Ontdek de Kracht van Visuele Zoekmachines met D-Fokker

Pinterest is een dynamisch en visueel platform dat uw bedrijf kan helpen om producten en diensten te promoten bij een breed en betrokken publiek. Bij D-Fokker zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van effectieve Pinterest marketingstrategieën die uw merk versterken en uw omzet verhogen.

 

Waarom Kiezen voor Pinterest Marketing?

Pinterest heeft meer dan 400 miljoen actieve gebruikers die regelmatig op zoek zijn naar inspiratie en producten. Het platform fungeert als een visuele zoekmachine, waar gebruikers ‘pins’ opslaan en delen die hen interesseren. Dit maakt Pinterest een ideale plek om uw merk te laten zien en uw producten te promoten. Door gebruik te maken van de expertise van D-Fokker, kunt u een strategie ontwikkelen die niet alleen uw zichtbaarheid vergroot, maar ook uw conversies verhoogt.

 

D-Fokker: Uw Partner voor Succesvolle Pinterest Marketing Strategieën

Bij D-Fokker begrijpen we dat een succesvolle Pinterest marketingstrategie verder gaat dan het plaatsen van aantrekkelijke afbeeldingen. Het gaat om het creëren van inspirerende en relevante content die gebruikers aanmoedigt om actie te ondernemen. Onze aanpak omvat:

 

 • Doelgroepanalyse: We beginnen met een grondige analyse van uw doelgroep om te begrijpen wie ze zijn, wat hun interesses zijn en hoe we hen het beste kunnen bereiken.
 • Content Creatie: Onze creatieve experts ontwikkelen visueel aantrekkelijke en inspirerende content die uw merkverhaal vertelt en uw doelgroep aanspreekt. Dit omvat pins, borden, infographics en video’s.
 • SEO voor Pinterest: We optimaliseren uw pins en borden voor zoekmachines, zodat uw content gemakkelijk te vinden is door gebruikers die actief zoeken naar inspiratie en producten zoals die van u.
 • Promoted Pins: We maken gebruik van Pinterest’s advertentiemogelijkheden om uw bereik te vergroten en uw pins te promoten bij een breder publiek.
 • Analyse en Optimalisatie: We monitoren en optimaliseren uw campagnes continu om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt. Dit omvat het analyseren van pinprestaties, het aanpassen van strategieën en het rapporteren van resultaten.

 

Diverse Succesverhalen

Onze ervaring en expertise in Pinterest marketing hebben geleid tot talloze succesverhalen voor onze klanten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken:

 

 • Verhoogde Websiteverkeer: Voor een interieurdesignbedrijf hebben we een Pinterest-campagne ontwikkeld die het websiteverkeer met 200% heeft verhoogd in slechts zes maanden.
 • Betrokkenheid en Volgersgroei: Een klant in de mode-industrie zag een toename van 75% in volgers en een 60% hogere betrokkenheid na het implementeren van onze contentstrategie.
 • Verkoopstimulatie: Een e-commerce klant behaalde een stijging van 90% in online verkopen door onze op maat gemaakte Pinterest advertenties en shoppable pins.

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de marketingsector weten we wat werkt en wat niet.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie en doelstellingen centraal staan in onze strategieën.

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de kracht van Pinterest marketing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en resultaatgerichte Pinterest marketingstrategie.

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)