Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

HBO Gast colleges

D-Fokker: Uw Gastspreker voor Interactieve Colleges in Marketing, Ondernemen en SEO op HBO-niveau

Bij D-Fokker zijn we gepassioneerd door het delen van kennis en het inspireren van de volgende generatie marketeers, ondernemers en SEO-experts. Als ervaren professionals in deze vakgebieden bieden we boeiende en interactieve gastcolleges aan op HBO-instellingen, waarbij we onze expertise delen en studenten stimuleren om hun vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 

Onze gastcolleges zijn ontworpen om te inspireren, te informeren en te motiveren. We behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

1. Marketingstrategieën en -trends: We bespreken actuele marketingstrategieën en -trends, zoals digitale marketing, contentstrategieën en omnichannel-marketing. Studenten krijgen inzicht in hoe ze effectieve marketingcampagnes kunnen ontwikkelen en uitvoeren om de doelgroep te bereiken en betrokkenheid te vergroten.

 

2. Ondernemerschap en Bedrijfsontwikkeling: We delen onze ervaringen als ondernemers en bieden praktische tips en advies over het starten en laten groeien van een succesvol bedrijf. Studenten krijgen inzicht in de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap en leren hoe ze een sterke basis kunnen leggen voor een bloeiende onderneming.

 

3. Search Engine Optimization (SEO): We bieden diepgaande kennis over SEO, inclusief technische aspecten, contentoptimalisatie en linkbuilding-strategieën. Studenten leren hoe ze websites kunnen optimaliseren voor zoekmachines om beter vindbaar te zijn en organisch verkeer te vergroten.

 

4. Interactieve Workshops en Casestudies: Onze gastcolleges omvatten vaak interactieve workshops en casestudies, waarbij studenten de kans krijgen om hun kennis in de praktijk toe te passen en te werken aan echte uitdagingen uit de industrie. Dit biedt studenten waardevolle hands-on ervaring en helpt hen hun vaardigheden te versterken.

 

Met onze ervaring in het geven van gastcolleges tot 200 man, kunnen we een boeiende en inspirerende leerervaring bieden voor uw studenten. Onze interactieve aanpak zorgt ervoor dat studenten actief betrokken worden en de mogelijkheid hebben om vragen te stellen en te discussiëren over relevante onderwerpen.

 

Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het hebben van D-Fokker als gastdocent voor uw HBO-programma. Samen kunnen we een memorabele en educatieve ervaring creëren voor uw studenten. Met D-Fokker als gastspreker, zijn uw colleges gegarandeerd inspirerend en leerzaam.

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)