Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Homerr

D-Fokker: Uw Homerr Service Punt in Vianen

In het hart van Vianen bevindt zich D-Fokker, een veelzijdig en betrouwbaar servicepunt dat fungeert als een Homerr afhaal- en retourpunt. Homerr, bekend om zijn duurzame en klantvriendelijke pakketdiensten, heeft in D-Fokker een ideale partner gevonden om hun service in deze regio te versterken.

Wat is Homerr?

Homerr is een innovatieve logistieke dienstverlener die zich richt op het verduurzamen van pakketbezorging. Door het gebruik van bestaande infrastructuren en samenwerking met lokale bedrijven en particulieren, vermindert Homerr de CO2-uitstoot en draagt het bij aan een milieuvriendelijkere bezorgketen. Klanten kunnen hun pakketten eenvoudig laten bezorgen bij een Homerr servicepunt in hun buurt, waar ze op een geschikt moment kunnen worden opgehaald.

D-Fokker: Meer dan een Service Punt

D-Fokker staat al jarenlang bekend in Vianen om zijn uitgebreide diensten en klantgerichte benadering. Als Homerr servicepunt biedt D-Fokker een gemakkelijke en toegankelijke oplossing voor het ophalen en retourneren van pakketten. Of u nu iets online hebt besteld en het wilt afhalen, of een product wilt retourneren, D-Fokker zorgt ervoor dat dit proces soepel en zonder gedoe verloopt.

Voordelen van D-Fokker als Homerr Service Punt

 1. Gemakkelijke Toegang: D-Fokker is centraal gelegen in Vianen, waardoor het eenvoudig te bereiken is voor zowel inwoners als bezoekers.
 2. Flexibele Openingstijden: Met ruime openingstijden biedt D-Fokker klanten de flexibiliteit om hun pakketten op te halen of te retourneren op een tijdstip dat hen het beste uitkomt.
 3. Uitstekende Klantenservice: Het vriendelijke en behulpzame personeel van D-Fokker staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden. Ze zorgen ervoor dat elke klant met een glimlach de deur uitgaat.
 4. Duurzaamheid: Door uw pakketten via Homerr bij D-Fokker te laten bezorgen, draagt u bij aan een duurzamere toekomst. Homerr’s inzet voor een groenere logistiek sluit perfect aan bij de waarden van D-Fokker.

Hoe Werkt Het?

Het proces is eenvoudig en efficiënt:

 1. Bestellen: Bij het online bestellen van producten kiest u voor bezorging via Homerr en selecteert D-Fokker als uw afhaalpunt.
 2. Melding Ontvangen: Zodra uw pakket is aangekomen bij D-Fokker, ontvangt u een melding via e-mail of sms.
 3. Ophalen: U haalt uw pakket op bij D-Fokker op een tijdstip dat u uitkomt. Vergeet niet een identiteitsbewijs mee te nemen voor verificatie.
 4. Retourneren: Moet u een pakket retourneren? Breng het simpelweg naar D-Fokker, en zij regelen de rest.

Conclusie

D-Fokker, als Homerr servicepunt in Vianen, biedt een ideale combinatie van gemak, klantvriendelijkheid en duurzaamheid. Of het nu gaat om het ophalen van een langverwacht pakket of het retourneren van een aankoop, bij D-Fokker bent u aan het juiste adres. Dankzij de samenwerking met Homerr helpt D-Fokker niet alleen de inwoners van Vianen, maar ook het milieu een handje.

Projecten

Klant ervaringen

 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)