Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

MBO Gast colleges

D-Fokker: Uw Partner voor Inspirerend Onderwijs in Marketing, Ondernemen en SEO

Bij D-Fokker begrijpen we het belang van het delen van kennis en het inspireren van de volgende generatie professionals in marketing, ondernemen en SEO. Daarom bieden we onze expertise en ervaring aan als gastdocent voor MBO en HBO-instellingen, om studenten te helpen zich te ontwikkelen tot competente en zelfverzekerde vakmensen in deze dynamische vakgebieden.

 

Als gastdocent bieden we interactieve en boeiende sessies aan waarin we onze kennis en inzichten delen over onderwerpen zoals:

 1. Marketingstrategieën en -trends: We bespreken actuele marketingstrategieën en trends, zoals contentmarketing, social media marketing en influencer marketing. Studenten leren hoe ze effectieve marketingcampagnes kunnen ontwikkelen en uitvoeren om de doelgroep te bereiken en betrokkenheid te vergroten.
 2. Ondernemerschap en bedrijfsontwikkeling: We delen onze ervaringen als ondernemers en bieden praktische tips en advies over het opstarten en laten groeien van een succesvol bedrijf. Studenten krijgen inzicht in de uitdagingen en kansen van het ondernemerschap en leren hoe ze een sterke basis kunnen leggen voor een bloeiende onderneming.
 3. Search Engine Optimization (SEO): We bieden diepgaande kennis over SEO, inclusief technische aspecten, contentoptimalisatie en linkbuilding-strategieën. Studenten leren hoe ze websites kunnen optimaliseren voor zoekmachines om beter vindbaar te zijn en organisch verkeer te vergroten.
 4. Praktijkcases en projecten: We integreren praktijkcases en projecten in onze lessen, zodat studenten hands-on ervaring kunnen opdoen en hun kennis in de praktijk kunnen toepassen. Door te werken aan echte uitdagingen en problemen uit de industrie, ontwikkelen studenten vaardigheden en inzichten die hen voorbereiden op de arbeidsmarkt.

Als gastdocent streven we ernaar om een inspirerende leeromgeving te creëren waarin studenten worden aangemoedigd om te experimenteren, vragen te stellen en te groeien als professionals. We geloven in het belang van samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs, en we zijn trots om een bijdrage te leveren aan de opleiding van de volgende generatie marketing- en ondernemerschapstalenten.

 

Neem vandaag nog contact met ons op als u geïnteresseerd bent in het hebben van D-Fokker als gastdocent voor uw MBO- of HBO-programma. Samen kunnen we een inspirerende en waardevolle leerervaring creëren voor uw studenten. Met D-Fokker aan boord, zijn uw studenten klaar om te schitteren in de wereld van marketing, ondernemen en SEO.

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)