Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

E-mail marketing

Email Marketing Toepassen? Maximale Waarde Halen Uit Uw Klantenbestand!

Heeft u een groot klantenbestand of een aanzienlijk aantal inschrijvingen op uw nieuwsbrief? Dan is dit het perfecte moment om optimaal gebruik te maken van deze waardevolle bron. Met strategische email marketing kunt u niet alleen uw huidige klanten behouden, maar ook nieuwe aankopen stimuleren.

 

Gebruik van Mailchimp voor Geavanceerde Email Marketing

Een van de meest effectieve tools die u kunt gebruiken voor email marketing is Mailchimp. Deze veelzijdige software biedt talloze functies waarmee u uw emailcampagnes kunt optimaliseren. Van het eenvoudig opzetten van nieuwsbrieven tot geavanceerde segmentatie en personalisatie van uw emails, Mailchimp heeft alles wat u nodig heeft om uw email marketing naar een hoger niveau te tillen.

 

Automated Mails en Mail Flows: Efficiënt en Effectief

Een van de grootste voordelen van Mailchimp is de mogelijkheid om automated mails in te stellen. Met deze geautomatiseerde e-mails kunt u gepersonaliseerde berichten sturen op basis van het gedrag en de interesses van uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan welkomstmails voor nieuwe abonnees, verjaardagswensen met speciale aanbiedingen, of herinneringen aan verlaten winkelwagentjes. Deze geautomatiseerde processen zorgen ervoor dat u consistent en relevant communiceert met uw klanten, zonder dat dit veel extra tijd kost.

 

Remarketing: Oude Bezoekers Terughalen

Met remarketing kunt u oude bezoekers opnieuw betrekken en overhalen tot aankoop. Door middel van gerichte e-mailcampagnes kunt u deze doelgroep herinneren aan producten die ze eerder hebben bekeken of gekocht, en hen verleiden met exclusieve aanbiedingen of nieuwe productlanceringen. Door slimme segmentatie en personalisatie wordt elke e-mail relevant en waardevol voor de ontvanger, wat de kans op conversie aanzienlijk vergroot.

 

Diverse Aspecten van Email Marketing

Naast automated mails en mail flows zijn er nog tal van andere aspecten die uw email marketing strategie kunnen versterken:

 • A/B Testing: Test verschillende versies van uw emails om te ontdekken welke het beste presteren.
 • Analyserapporten: Gebruik gedetailleerde rapporten en analyses om inzicht te krijgen in de prestaties van uw campagnes en deze continu te verbeteren.
 • Integraties: Koppel Mailchimp met uw CRM, webshop of andere systemen om data naadloos te synchroniseren en uw marketinginspanningen te versterken.
 • Dynamische Content: Maak gebruik van dynamische content om gepersonaliseerde ervaringen te bieden aan elke ontvanger op basis van hun voorkeuren en gedrag.
 • Responsieve Design: Zorg ervoor dat uw e-mails er op elk apparaat geweldig uitzien met responsieve email templates.

 

Door gebruik te maken van deze uitgebreide mogelijkheden, kunt u uw email marketing strategie optimaliseren en maximale waarde halen uit uw klantenbestand. Begin vandaag nog met het benutten van de kracht van email marketing en zie hoe uw klantbetrokkenheid en omzet stijgen!

Projecten

Klant ervaringen

 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)