Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Gast college Ondernemen MBO

Verken de Wereld van Ondernemerschap met D-Fokker’s Inspirerend Gastcollege op MBO-niveau

Stap binnen in de opwindende wereld van ondernemerschap met het inspirerende gastcollege van D-Fokker op MBO-niveau. Als ervaren ondernemers en bedrijfsstrategen bieden we een boeiende en interactieve sessie die studenten introduceert in de uitdagende en dynamische wereld van het ondernemerschap.

 

Tijdens ons gastcollege behandelen we een scala aan stimulerende onderwerpen, waaronder:

1. Ondernemerschapsprincipes: We bespreken de fundamenten van ondernemerschap, waaronder het identificeren van kansen, het ontwikkelen van een businessplan, het verkennen van financieringsmogelijkheden en het beheren van risico’s. Studenten krijgen inzicht in de essentiële aspecten van het starten en runnen van een succesvol bedrijf.

 

2. Innovatie en Creativiteit: We verkennen het belang van innovatie en creativiteit in ondernemerschap, en hoe deze kunnen worden toegepast om nieuwe ideeën te genereren, producten te ontwikkelen en concurrentievoordeel te behalen. Studenten worden aangemoedigd om hun eigen creativiteit te omarmen en te gebruiken om innovatieve oplossingen te vinden.

 

3. Ondernemerssuccesverhalen: We delen inspirerende verhalen en voorbeelden van succesvolle ondernemers en bedrijven, zowel lokaal als internationaal. Door het bestuderen van deze cases krijgen studenten inzicht in de verschillende paden naar succesvol ondernemerschap en worden ze aangemoedigd om hun eigen ondernemersreis te beginnen.

 

4. Interactieve Discussies en Q&A-sessies: We stimuleren interactieve discussies waarbij studenten worden aangemoedigd om vragen te stellen, ideeën te delen en te discussiëren over relevante onderwerpen. Dit biedt studenten de kans om dieper in te gaan op interessante onderwerpen en hun begrip van ondernemerschap te verdiepen.

 

Ons gastcollege is niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. We delen onze passie voor ondernemerschap en moedigen studenten aan om hun eigen ondernemersdromen na te streven.

 

Als u op zoek bent naar een boeiend en leerzaam gastcollege over ondernemerschap op MBO-niveau, neem dan vandaag nog contact op met D-Fokker. Wij staan klaar om uw studenten te inspireren en te begeleiden op hun reis naar succes in de wereld van ondernemerschap. Met D-Fokker als uw gastdocent wordt elk college een onvergetelijke ervaring.

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)