Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

SSL certificaten

Het verschil tussen HTTP en HTTPS

Het verschil tussen HTTP en HTTPS is in één woord: beveiliging. HTTP (Hypertext Transfer Protocol) en HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) zijn beiden protocollen voor het afhandelen van aanvragen tussen een cliënt (browser) en server (webserver). Een cliënt kan dan bijvoorbeeld de browser Chrome zijn. De server kan bijvoorbeeld de webserver Apache zijn.

 

Bij het gebruik van HTTPS wordt de data die wordt verstuurd versleuteld. Dit maakt het voor kwaadwillende partijen nagenoeg onmogelijk verstuurde gegevens te achterhalen. Als je je website van HTTP naar HTTPS om wenst te zetten heb je een SSL Certificaat nodig. Middels een SSL Certificaat kan het HTTPS protocol worden geactiveerd en de verbinding tussen de browser en de server worden beveiligd.

 

SSL certificaten Google vriendelijk
SSL Certificaten zijn zoals u kunt begrijpen ook Google-vriendelijk. Naast de vriendelijkheid voor Google straalt het ook vertrouwen uit naar uw klanten.
Welk certificaat jij nodig hebt ligt volledig aan je eigen wensen. Zie hieronder de SSL Certificaten die worden aangeboden en voor u worden geïntegreerd in uw website.

Projecten

Klant ervaringen

 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)