Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Verkopen op Bol

Verkopen op Bol.com: Verhoog Uw Omzet met D-Fokker

Bol.com is de grootste en meest populaire online retailer in Nederland en België, en biedt een uitstekende kans om uw producten bij een breed publiek te presenteren. Bij D-Fokker zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om succesvol te verkopen op Bol.com door middel van strategische en resultaatgerichte marketingoplossingen.

 

Waarom Verkopen op Bol.com?

Bol.com heeft miljoenen actieve klanten die dagelijks op zoek zijn naar producten in diverse categorieën, van elektronica en speelgoed tot mode en huishoudelijke artikelen. Door uw producten op Bol.com te verkopen, kunt u profiteren van het enorme bereik en de hoge mate van vertrouwen die consumenten in dit platform hebben. Het biedt u de mogelijkheid om uw merkbekendheid te vergroten, uw verkoop te verhogen en nieuwe markten te betreden

D-Fokker: Uw Partner voor Succesvol Verkopen op Bol.com

Bij D-Fokker begrijpen we dat succesvol verkopen op Bol.com verder gaat dan het simpelweg aanbieden van producten. Het vereist een doordachte en strategische aanpak om op te vallen in een competitieve markt. Onze diensten omvatten:

 • Productoptimalisatie: We zorgen ervoor dat uw producttitels, beschrijvingen, afbeeldingen en specificaties geoptimaliseerd zijn voor maximale zichtbaarheid en aantrekkelijkheid. Dit helpt uw producten hoger te ranken in de zoekresultaten van Bol.com.
 • Prijsstrategieën: We helpen u bij het bepalen van concurrerende prijzen door middel van marktanalyses en prijsvergelijkingen, zodat uw producten aantrekkelijk zijn voor kopers zonder uw winstgevendheid te verminderen.
 • Advertentiecampagnes: We zetten gerichte Bol.com advertentiecampagnes op om uw producten bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. Dit omvat gesponsorde producten, gesponsorde merken en display-advertenties.
 • Voorraadbeheer: We bieden ondersteuning bij het beheren van uw voorraad en het optimaliseren van uw logistieke processen om ervoor te zorgen dat uw producten altijd beschikbaar zijn voor klanten.
 • Data-analyse en Rapportage: We monitoren de prestaties van uw producten en campagnes continu, analyseren de resultaten en optimaliseren onze strategieën om uw verkoop te maximaliseren. We bieden gedetailleerde rapportages zodat u altijd inzicht heeft in uw prestaties.

 

Mogelijkheden om te Verkopen op Bol.com

Er zijn verschillende manieren om uw producten te verkopen op Bol.com:

 1. Verkopen via het Partnerprogramma: Word een Bol.com partner en verkoop uw producten rechtstreeks op het platform. U kunt uw eigen voorraad beheren en zelf de verzending en klantenservice afhandelen.
 2. Bol.com Logistiek via FBB (Fulfilment by Bol.com): Maak gebruik van de logistieke diensten van Bol.com. Hierbij stuurt u uw voorraad naar de magazijnen van Bol.com en zij nemen de verzending en klantenservice voor hun rekening. Dit zorgt voor snellere levertijden en verhoogde klanttevredenheid.

 

Diverse Succesverhalen

Onze ervaring en expertise in Bol.com marketing hebben geleid tot talloze succesverhalen voor onze klanten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken:

 • Verhoogde Omzet: Voor een elektronica-bedrijf hebben we een strategie ontwikkeld die hun omzet op Bol.com met 200% heeft verhoogd in slechts zes maanden.
 • Betere Zichtbaarheid: Een klant in de speelgoedsector zag een toename van 150% in productweergaven na het implementeren van onze optimalisatiestrategieën.
 • Hogere Conversieratio’s: Een modeklant behaalde een stijging van 80% in conversieratio’s door onze gerichte advertentiecampagnes en productoptimalisaties.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de marketingsector weten we wat werkt en wat niet.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie en doelstellingen centraal staan in onze strategieën.

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de kracht van Bol.com. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en resultaatgerichte Bol.com marketingstrategie.

Projecten

Klant ervaringen

 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)