Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Gast college Marketing MBO

Ontdek de Wereld van Marketing met D-Fokker’s Interactieve Gastcollege Marketing op MBO-niveau

Stap binnen in de opwindende wereld van marketing met het boeiende gastcollege van D-Fokker op MBO-niveau. Als ervaren marketeers en digitale strateeg bieden we een inspirerende en interactieve sessie die studenten introduceert in de dynamische en evoluerende wereld van marketing.

 

Tijdens ons gastcollege behandelen we een scala aan boeiende onderwerpen, waaronder:

1. Marketing Fundamentals: We bespreken de essentiële concepten en principes van marketing, zoals marktanalyse, doelgroepsegmentatie, positionering en marketingmix. Studenten krijgen een solide basis in marketingprincipes die hen voorbereiden op hun toekomstige carrière.

 

2. Digitale Marketing en Trends: We verkennen de wereld van digitale marketing, waaronder sociale media marketing, contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online adverteren. Studenten leren hoe ze digitale kanalen effectief kunnen gebruiken om merkbekendheid te vergroten, betrokkenheid te stimuleren en conversies te genereren.

 

3. Case Studies en Praktijkvoorbeelden: We gebruiken inspirerende case studies en praktijkvoorbeelden om de theoretische concepten tot leven te brengen en studenten te laten zien hoe marketingprincipes worden toegepast in echte situaties. Dit stelt studenten in staat om de geleerde concepten te begrijpen en toe te passen in hun eigen werk.

 

4. Interactieve Discussies en Q&A-sessies: We moedigen interactieve discussies aan waarbij studenten worden aangemoedigd om vragen te stellen, ideeën te delen en te discussiëren over relevante onderwerpen. Dit stimuleert betrokkenheid en biedt studenten de mogelijkheid om dieper in te gaan op interessante onderwerpen.

 

Ons gastcollege is niet alleen informatief, maar ook inspirerend en motiverend. We delen onze passie voor marketing en moedigen studenten aan om hun eigen creativiteit en ondernemersgeest te ontwikkelen.

 

Als u op zoek bent naar een boeiend en leerzaam gastcollege over marketing op MBO-niveau, neem dan vandaag nog contact op met D-Fokker. Wij zijn er klaar voor om uw studenten te inspireren en te begeleiden op hun reis naar succes in de wereld van marketing. Met D-Fokker als uw gastdocent, wordt elk college een onvergetelijke ervaring.

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)