Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

SEA

Wat is SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising, een vorm van online adverteren waarbij advertenties worden weergegeven in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Bij D-Fokker bieden we uitgebreide SEA-diensten om uw online zichtbaarheid te vergroten en gerichte verkeer naar uw website te leiden.

Werking SEA

Met SEA kunt u advertenties maken die worden weergegeven aan gebruikers die actief op zoek zijn naar producten of diensten die u aanbiedt. Deze advertenties worden weergegeven bovenaan of naast de organische zoekresultaten en worden getoond op basis van zoekwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf.

Hoe gaan wij te werk

Bij D-Fokker beginnen we met het uitvoeren van een grondig zoekwoordonderzoek om de meest relevante en effectieve zoekwoorden te identificeren voor uw SEA-campagnes. Vervolgens ontwikkelen we op maat gemaakte advertentieteksten en optimaliseren we uw biedstrategieën om de beste resultaten te behalen binnen uw budget.

 

Monitoren, optimaliseren en nog beter presteren 

Onze ervaren SEA-specialisten monitoren voortdurend uw campagnes, analyseren de prestaties en passen de strategieën aan om ervoor te zorgen dat uw advertenties optimaal presteren. We streven ernaar om uw klikfrequentie te verhogen, uw advertentiepositie te verbeteren en uw conversieratio te maximaliseren om uw ROI te maximaliseren.

 

Door middel van gerichte targeting, relevante zoekwoorden en boeiende advertentieteksten helpen we u om uw doelgroep effectief te bereiken en waardevol verkeer naar uw website te leiden. Of u nu op zoek bent naar meer leads, verkopen of merkbekendheid, onze SEA-diensten zijn ontworpen om uw online succes te stimuleren.

 

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe D-Fokker u kan helpen met uw SEA-strategieën en uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen in de online wereld.

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)