Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Gast college SEO MBO

Verdiep in de Wereld van SEO met D-Fokker’s Interactieve Gastcollege op MBO-niveau

Stap binnen in de fascinerende wereld van zoekmachineoptimalisatie (SEO) met het boeiende gastcollege van D-Fokker op MBO-niveau. Als ervaren SEO-professionals bieden we een inspirerende en interactieve sessie die studenten introduceert in de essentiële principes en praktijken van SEO.

 

Tijdens ons gastcollege behandelen we verschillende onderwerpen, waaronder:

 

1. Basisprincipes van SEO: We bespreken de fundamentele concepten van SEO, waaronder zoekwoordenonderzoek, on-page optimalisatie, technische SEO en linkbuilding. Studenten krijgen een grondig begrip van hoe zoekmachines werken en hoe ze hun website kunnen optimaliseren om beter vindbaar te zijn.

 

2. Contentoptimalisatie: We verkennen het belang van hoogwaardige content en hoe deze kan worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. Studenten leren hoe ze relevante en boeiende content kunnen creëren die zowel gebruikers als zoekmachines aanspreekt.

 

3. Technische Aspecten van SEO: We bespreken de technische aspecten van SEO, zoals website-architectuur, laadsnelheid, mobiele optimalisatie en het gebruik van gestructureerde gegevens. Studenten krijgen inzicht in hoe technische optimalisaties kunnen bijdragen aan een betere zoekmachinepositie.

 

4. Meetinstrumenten en Analyse: We introduceren verschillende meetinstrumenten en analysemethoden die worden gebruikt in SEO, zoals Google Analytics en Google Search Console. Studenten leren hoe ze deze tools kunnen gebruiken om de prestaties van hun website te volgen en te verbeteren.

 

5. Praktische Oefeningen: We integreren praktische oefeningen en opdrachten in ons gastcollege, zodat studenten de kans krijgen om hun SEO-vaardigheden in de praktijk toe te passen. Dit stelt hen in staat om hands-on ervaring op te doen en hun begrip van SEO te versterken.

 

Ons gastcollege is ontworpen om studenten een solide basis te bieden in SEO en hen voor te bereiden op verdere studie of een carrière in dit boeiende vakgebied. Met onze interactieve aanpak en praktische oefeningen zorgen we ervoor dat studenten actief betrokken worden en waardevolle vaardigheden ontwikkelen.

 

Als u op zoek bent naar een boeiend en educatief gastcollege over SEO op MBO-niveau, neem dan vandaag nog contact op met D-Fokker. Wij zijn er klaar voor om uw studenten te inspireren en te begeleiden op hun reis naar succes in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. Met D-Fokker als uw gastdocent wordt elk college een leerzame ervaring die studenten voorbereidt op hun toekomstige carrière.

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)