Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Stage E-commerce specialist 25876 MBO4

Over de opleiding

De opleidingen E-commercemanager (Crebo nummer 25876) en E-commerce Specialist (Crebo nummer 26026) bereiden studenten voor op uitdagende carrières in de snelgroeiende wereld van e-commerce. Deze opleidingen bieden een uitgebreide training in het beheren van online winkels, het optimaliseren van klantervaringen, en het ontwikkelen van effectieve digitale marketingstrategieën. Praktische ervaring is cruciaal in dit vakgebied, en een stage biedt studenten de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden in een echte werkomgeving toe te passen.

 

E-commerce Stage bij D-Fokker

Bedrijf D-Fokker, een vooraanstaand bedrijf in de technologie- en luchtvaartsector, biedt een uitstekende stageplek voor studenten die hun carrière in e-commerce willen starten. D-Fokker staat bekend om zijn innovatieve aanpak en sterke aanwezigheid in de markt. Een stage bij D-Fokker geeft studenten de kans om te werken aan echte projecten, mee te denken over strategische beslissingen en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

 

Wat kun je verwachten tijdens je E-commerce stage?

Tijdens je stage bij D-Fokker krijg je de mogelijkheid om mee te werken aan diverse aspecten van e-commerce. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke taken en verantwoordelijkheden:

 

 1. Websitebeheer en Optimalisatie: Je helpt bij het beheren en optimaliseren van de e-commerce website van D-Fokker. Dit omvat het bijwerken van productinformatie, het verbeteren van de gebruikerservaring en het uitvoeren van A/B-tests om de conversieratio’s te verhogen.
 2. Contentcreatie en -beheer: Je ondersteunt bij het creëren en beheren van content voor de website, blog en sociale mediakanalen. Dit kan inhouden dat je productbeschrijvingen schrijft, visuele content ontwikkelt en blogposts publiceert.
 3. SEO en SEA: Je werkt mee aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine-advertenties (SEA) om de online zichtbaarheid van D-Fokker te vergroten. Dit omvat het uitvoeren van keyword research, het optimaliseren van content en het beheren van advertentiecampagnes.
 4. Data-analyse en Rapportage: Je analyseert websitestatistieken en gebruikersgedrag om inzichten te verkrijgen en verbeteringen voor te stellen. Dit omvat het gebruik van tools zoals Google Analytics om prestaties te meten en rapporten op te stellen.
 5. Klantenservice en Ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan klanten via verschillende kanalen zoals e-mail, chat en sociale media. Dit helpt je inzicht te krijgen in klantbehoeften en -verwachtingen.
 6. E-mailmarketing: Je helpt bij het opzetten en uitvoeren van e-mailmarketingcampagnes, waaronder het opstellen van nieuwsbrieven, segmenteren van doelgroepen en analyseren van de resultaten.

Begeleiding en Ontwikkeling

Bij D-Fokker krijg je begeleiding van ervaren professionals die je helpen je vaardigheden te ontwikkelen en je kennis te vergroten. Je ontvangt regelmatig feedback en hebt de mogelijkheid om vragen te stellen en te leren van experts in het veld. D-Fokker biedt een dynamische en stimulerende werkomgeving waar je wordt aangemoedigd om initiatief te nemen en je ideeën in te brengen.

 

Vereisten en Verwachtingen

Voor een succesvolle stage bij D-Fokker zijn er enkele vereisten en verwachtingen waaraan je moet voldoen:

 • Proactieve houding: Je toont initiatief, bent leergierig en gemotiveerd om bij te dragen aan projecten.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Je kunt effectief communiceren, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Teamplayer: Je werkt goed samen in teamverband en bent flexibel en aanpasbaar.
 • Basiskennis van e-commerce: Je hebt een goede basiskennis van e-commerceprincipes en digitale marketingstrategieën.

Conclusie

Een stage bij D-Fokker biedt studenten van de opleidingen E-commercemanager en E-commerce Specialist – Niveau 4 een unieke kans om waardevolle praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving. Door betrokken te zijn bij diverse e-commerce activiteiten en projecten, kunnen stagiairs hun theoretische kennis toepassen en zich voorbereiden op een succesvolle carrière in de e-commerce sector.

Begin met stagelopen

Stage contact

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
Upload hier jouw CV
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Upload hier jouw motivatiebrief
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)