Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Backlinks

Backlinks genereren
Het plaatsen van links naar uw site is van groot belang voor de Google-indexatie. Google kijkt hierbij ook naar meerdere factoren van de site zoals pagerank. Op startpagina.nl kunt u enkele startpagina’s vinden op basis van uw branche en waar u zich ook kunt aansluiten. Heeft u uw website of webshop in onderhoud bij D-Fokker? Wij controleren dan voor u op het plaatsen van backlinks.

 

Regionale marketing / Regionaal linken met gerelateerde bedrijven

 

Hieronder een Case Uitgelegt
Een regionale particuliere rijschool laten samenwerken met een occasion dealer. Deze samenwerking zou er als volgt uit zien: Indien de betreffende persoon via de regionale particuliere rijschool zijn of haar rijbewijs haalt en bij het aanschaffen van een occasion zijn/haar rijles-pas toont aan de aangesloten dienstverlener, dan ontvangt hij/zei 5% korting op het aanschaffen van een occasion!
Deze techniek heeft voor beide bedrijven een groot voordeel. De rijschoolhouder kan hiermee een unieke deal aanbieden naar haar kandidaten toe.
Voor de occasion dealer is het een voordeel, want dit levert hem of haar 50-200 potentiële nieuwe klanten per jaar op. Dit gaat elk jaar door. Groeit de rijschool, dan groeit de occasion dealer ook!

 

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)