Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Hosting

D-Fokker: Uw Partner in Kwalitatieve Hostingoplossingen

D-Fokker is een toonaangevend hostingbedrijf dat zich richt op het leveren van betrouwbare en flexibele hostingoplossingen voor bedrijven van alle groottes. Of u nu een klein bedrijf heeft dat net begint of een grote onderneming die robuuste servercapaciteit nodig heeft, D-Fokker biedt een scala aan diensten die aan al uw behoeften kunnen voldoen.

Losse VPS’en (Virtual Private Servers)

Voor bedrijven die op zoek zijn naar meer controle en flexibiliteit dan wat traditionele shared hosting biedt, zijn onze losse VPS’en een uitstekende keuze. Een VPS van D-Fokker geeft u dedicated resources binnen een gedeelde serveromgeving, waardoor u profiteert van zowel de kostenefficiëntie als de prestaties van een eigen server. Met volledige root-toegang kunt u uw server naar wens configureren en optimaliseren voor uw specifieke toepassingen.

Shared Hosting

D-Fokker’s shared hosting is ideaal voor kleinere websites en startende bedrijven. Bij deze optie deelt u serverruimte met andere klanten, wat resulteert in lagere kosten. Ondanks de gedeelde omgeving garandeert D-Fokker betrouwbare prestaties en veiligheid door middel van moderne infrastructuur en regelmatige updates. Onze shared hosting pakketten worden geleverd met eenvoudig te gebruiken beheertools en een gebruiksvriendelijk controlepaneel.

Dedicated Hosting

Voor bedrijven die maximale prestaties, veiligheid en controle vereisen, biedt D-Fokker dedicated hosting aan. Met een dedicated server heeft u een volledige fysieke server exclusief voor uw gebruik, wat ideaal is voor intensieve toepassingen en grote websites. Onze dedicated servers zijn uitgerust met krachtige hardware en worden ondersteund door ons deskundige technische team, zodat u altijd verzekerd bent van topkwaliteit service en ondersteuning.

Domeinnaam Registratie

Een sterke online aanwezigheid begint met een professionele domeinnaam. Bij D-Fokker kunt u eenvoudig uw domeinnaam registreren en beheren. Wij bieden een breed scala aan top-level domains (TLD’s) aan, van de meest populaire zoals .com en .nl tot specifieke en niche-extensies. Onze gebruiksvriendelijke interface maakt het proces van registratie en beheer moeiteloos, zodat u zich kunt concentreren op het opbouwen van uw merk.

Mailboxen

Betrouwbare e-maildiensten zijn essentieel voor elk bedrijf. D-Fokker biedt professionele mailboxen met ruime opslagcapaciteit, spamfilters en antivirusbescherming. Onze e-mailoplossingen zijn eenvoudig te configureren en te integreren met uw bestaande systemen, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw zakelijke communicatie.

SSL Certificaten

Veiligheid is een topprioriteit voor elke online onderneming. D-Fokker levert SSL-certificaten die uw website en klantgegevens beschermen door middel van encryptie. Met een SSL-certificaat van D-Fokker kunt u het vertrouwen van uw klanten winnen en voldoen aan de hoogste beveiligingsstandaarden. Wij bieden verschillende soorten certificaten aan, van standaard tot uitgebreide validatie, afhankelijk van uw specifieke beveiligingsbehoeften.

Waarom Kiezen voor D-Fokker?

D-Fokker staat bekend om zijn klantgerichte benadering en het leveren van maatwerkoplossingen. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen met advies en ondersteuning, zodat u het maximale uit uw hostingoplossing kunt halen. Met een breed scala aan diensten en een toewijding aan kwaliteit en veiligheid, is D-Fokker de ideale partner voor al uw hostingbehoeften.

Kies voor D-Fokker en ervaar het verschil van een betrouwbare en professionele hostingprovider. Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw online doelen te bereiken.

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)