Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Linkedin Marketing

LinkedIn Marketing: Bereik Professionals met D-Fokker

LinkedIn is het toonaangevende platform voor professionals en bedrijven die hun netwerk willen uitbreiden, merkbekendheid willen vergroten en zakelijke kansen willen benutten. Bij D-Fokker zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van succesvolle LinkedIn marketingstrategieën die uw bedrijf helpen groeien en opvallen in de zakelijke wereld.

 

Waarom Kiezen voor LinkedIn Marketing?

Met meer dan 700 miljoen gebruikers wereldwijd biedt LinkedIn een unieke mogelijkheid om in contact te komen met beslissers, professionals en potentiële klanten. LinkedIn is het ideale platform voor B2B marketing, thought leadership, en het opbouwen van waardevolle zakelijke relaties. Door gebruik te maken van de expertise van D-Fokker, kunt u een strategie ontwikkelen die niet alleen uw zichtbaarheid vergroot, maar ook meetbare resultaten oplevert.

 

D-Fokker: Uw Partner voor Effectieve LinkedIn Marketing Strategieën

Bij D-Fokker begrijpen we dat een succesvolle LinkedIn marketingstrategie verder gaat dan het plaatsen van zakelijke updates. Het gaat om het creëren van waardevolle content en het strategisch inzetten van netwerkmogelijkheden. Onze aanpak omvat:

 

 • Doelgroepanalyse: We beginnen met een diepgaande analyse van uw doelgroep om te begrijpen wie ze zijn, wat hun professionele interesses zijn en hoe we hen het beste kunnen bereiken.
 • Content Creatie: Onze contentexperts ontwikkelen waardevolle en relevante content die uw merkverhaal vertelt en uw doelgroep aanspreekt. Dit omvat artikelen, bedrijfsupdates, infographics en video’s.
 • LinkedIn Advertenties: We maken gebruik van LinkedIn’s geavanceerde advertentiemogelijkheden, zoals gesponsorde content, InMail en dynamische advertenties, om uw boodschap effectief te verspreiden.
 • Leadgeneratie: We implementeren strategieën om kwalitatieve leads te genereren en uw verkoopteam te ondersteunen bij het omzetten van deze leads in klanten.
 • Employee Advocacy: Door uw medewerkers te betrekken en te stimuleren om als merkambassadeurs op te treden, vergroten we de zichtbaarheid en geloofwaardigheid van uw merk.
 • Thought Leadership: We helpen u om uw expertise te tonen door middel van artikelen, presentaties en bijdragen aan discussies in relevante groepen en fora.

 

Diverse Succesverhalen

Onze ervaring en expertise in LinkedIn marketing hebben geleid tot talloze succesverhalen voor onze klanten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken:

 • Verhoogde Merkbekendheid: Voor een consultancybedrijf hebben we een LinkedIn-campagne ontwikkeld die de merkbekendheid met 150% heeft verhoogd in slechts drie maanden.
 • Leadgeneratie: Een technologiebedrijf zag een toename van 200% in gekwalificeerde leads na het implementeren van onze gerichte LinkedIn advertentiecampagnes.
 • Thought Leadership: Een klant in de financiële sector werd erkend als een thought leader in hun vakgebied door onze strategische content- en netwerkinitiatieven.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de marketingsector weten we wat werkt en wat niet.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie en doelstellingen centraal staan in onze strategieën.

 

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de kracht van LinkedIn marketing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en resultaatgerichte LinkedIn marketingstrategie.

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)