Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Agile CRM

Verbeter Uw CRM met Agile CRM: D-Fokker als Integratiepartner

Agile CRM is een krachtige Customer Relationship Management (CRM) software die bedrijven helpt bij het beheren van klantrelaties, sales, marketing en meer, alles op één platform. Bij D-Fokker zijn we trots om een integratiepartner van Agile CRM te zijn, waardoor we onze klanten kunnen helpen om hun CRM-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

 

Waarom Agile CRM?

Agile CRM biedt een uitgebreid scala aan functies die bedrijven helpen om hun klantinteracties te stroomlijnen en te verbeteren. Met Agile CRM kunnen bedrijven leads vastleggen, deals beheren, e-mails automatiseren, marketingcampagnes uitvoeren en nog veel meer, allemaal binnen één geïntegreerd platform. Het is ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector.

 

D-Fokker als Integratiepartner

Als integratiepartner van Agile CRM kunnen we onze klanten helpen om het maximale uit hun CRM te halen door het te integreren met andere tools en platforms die ze gebruiken. Met onze expertise kunnen we naadloze integraties tot stand brengen die de efficiëntie verhogen en de workflow optimaliseren.

 

Mogelijkheden met Agile CRM in combinatie met WordPress

Een van de populaire integraties is die tussen Agile CRM en WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Met deze integratie kunnen bedrijven:

 

 1. Lead Capturing: Met Agile CRM-formulieren kunnen bedrijven leads vastleggen rechtstreeks vanaf hun WordPress-website. Dit stelt hen in staat om waardevolle informatie over prospects vast te leggen en deze automatisch toe te voegen aan hun CRM.
 2. Geautomatiseerde E-mailmarketing: Met de integratie kunnen bedrijven geautomatiseerde e-mailcampagnes uitvoeren rechtstreeks vanuit Agile CRM, gebruikmakend van de contactinformatie die is verzameld via hun WordPress-site. Dit stelt hen in staat om gerichte en gepersonaliseerde e-mails te versturen naar leads en klanten.
 3. Klantinteractie Beheer: Bedrijven kunnen alle interacties met leads en klanten bijhouden binnen Agile CRM, inclusief websitebezoeken, formulierinzendingen en e-mailinteracties. Dit geeft hen een volledig beeld van de klantreis en stelt hen in staat om relevante en tijdige follow-ups te doen.
 4. Sales Pipeline Management: Met de integratie kunnen bedrijven hun sales pipeline beheren vanuit Agile CRM, inclusief het bijhouden van deals, taken en afspraken. Dit stelt sales teams in staat om hun verkoopproces te stroomlijnen en beter in te spelen op de behoeften van hun prospects en klanten.

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met onze ervaring in CRM-implementatie en integraties weten we hoe we Agile CRM optimaal kunnen inzetten voor onze klanten.
 • Maatwerkoplossingen: We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, waardoor ze het maximale uit hun CRM kunnen halen.
 • Ondersteuning en Onderhoud: We bieden continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de integratie soepel blijft werken en blijft voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om het maximale uit Agile CRM te halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectief CRM systeem

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)