Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Stage Marketing en communicatie specialist – Niveau 4

Over de opleiding

De opleiding Marketing en Communicatie Specialist – Niveau 4 (Crebo nummer 25727) bereidt studenten voor op een dynamische carrière in de marketing- en communicatiesector. Gedurende de opleiding leren studenten strategische marketingplannen te ontwikkelen, communicatiecampagnes op te zetten, marktonderzoek uit te voeren en effectieve online en offline communicatiemiddelen te gebruiken. Praktische ervaring is een essentieel onderdeel van deze opleiding, en een stage biedt studenten de kans om hun vaardigheden in de praktijk te brengen.

Stage bij D-Fokker

Bedrijf D-Fokker biedt een uitstekende gelegenheid voor studenten om waardevolle werkervaring op te doen in een professionele omgeving. D-Fokker is een toonaangevend bedrijf in de technologie- en luchtvaartsector, bekend om zijn innovatieve oplossingen en sterke marktpositie. Een stage bij D-Fokker biedt studenten niet alleen een kijkje achter de schermen van een groot bedrijf, maar ook de mogelijkheid om bij te dragen aan echte projecten en campagnes.

Wat kun je verwachten tijdens je stage?

Tijdens je stage bij D-Fokker zal je betrokken worden bij diverse marketing- en communicatieactiviteiten. Hieronder vind je een overzicht van mogelijke taken en verantwoordelijkheden:

 1. Marktonderzoek en Analyse: Je zult marktonderzoeken uitvoeren om inzicht te krijgen in klantbehoeften en markttrends. Dit kan inhouden dat je enquêtes afneemt, data analyseert en rapporten opstelt.
 2. Ontwikkelen van Communicatiematerialen: Je helpt bij het creëren van verschillende communicatiematerialen, zoals persberichten, nieuwsbrieven, brochures en content voor social media.
 3. Campagnebeheer: Je ondersteunt bij het opzetten, uitvoeren en monitoren van marketingcampagnes. Dit kan zowel online als offline campagnes omvatten.
 4. Social Media Management: Je zult actief betrokken zijn bij het beheren van de social media accounts van D-Fokker. Dit houdt in dat je content plant, creëert en publiceert, en dat je de interactie met volgers beheert.
 5. Evenementorganisatie: Je kunt betrokken worden bij de organisatie van evenementen zoals beurzen, seminars en productlanceringen.
 6. Interne Communicatie: Je helpt bij het ontwikkelen en verspreiden van interne communicatie om medewerkers te informeren en te betrekken bij bedrijfsactiviteiten.

Begeleiding en Ontwikkeling

Tijdens je stage bij D-Fokker krijg je begeleiding van ervaren professionals die je ondersteunen bij je leerproces en persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt constructieve feedback en hebt de mogelijkheid om je vaardigheden te verbeteren en je kennis te verdiepen. Daarnaast biedt D-Fokker een stimulerende werkomgeving waarin je wordt aangemoedigd om initiatief te nemen en je creativiteit te tonen.

Vereisten en Verwachtingen

Voor een succesvolle stage bij D-Fokker zijn er enkele vereisten en verwachtingen waaraan je moet voldoen:

 • Proactieve houding: Je toont initiatief en bent gemotiveerd om te leren en bij te dragen aan projecten.
 • Goede communicatieve vaardigheden: Zowel schriftelijk als mondeling moet je effectief kunnen communiceren.
 • Teamplayer: Je kunt goed samenwerken in teamverband en bent flexibel in je aanpak.
 • Basiskennis marketing en communicatie: Je hebt een goede basiskennis van marketingprincipes en communicatiestrategieën.

Conclusie

Een stage bij D-Fokker biedt studenten van de opleiding Marketing en Communicatie Specialist – Niveau 4 een waardevolle kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een professionele setting. Door deel te nemen aan diverse projecten en campagnes, krijgen stagiairs de mogelijkheid om hun theoretische kennis toe te passen en zich voor te bereiden op een succesvolle carrière in de marketing- en communicatiesector.

Begin met stagelopen

Stage contact

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
Upload hier jouw CV
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Upload hier jouw motivatiebrief
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)