Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Salesforce CRM

Optimaliseer Uw CRM met Salesforce CRM: D-Fokker als Integratiepartner

Salesforce CRM is een krachtig Customer Relationship Management (CRM) platform dat bedrijven helpt om hun klantrelaties te beheren, sales te stimuleren en marketinginspanningen te verbeteren. Als integratiepartner van Salesforce CRM bij D-Fokker, kunnen we onze klanten helpen om hun CRM-ervaring te versterken door naadloze integraties te creëren die hun workflow optimaliseren.

 

Waarom Salesforce CRM?

Salesforce CRM biedt een uitgebreide reeks tools en functies die bedrijven helpen om hun klanten beter te begrijpen en hen op een effectievere manier te benaderen. Met Salesforce CRM kunnen bedrijven leads vastleggen, deals beheren, e-mails automatiseren, rapporten genereren en nog veel meer. Het platform is ontworpen om schaalbaar en aanpasbaar te zijn, waardoor het geschikt is voor bedrijven van elke omvang en sector.

 

D-Fokker als Integratiepartner

Als integratiepartner van Salesforce CRM hebben we expertise in het naadloos integreren van het platform met andere tools en systemen die onze klanten gebruiken. Met onze hulp kunnen bedrijven hun CRM-ervaring verbeteren en het maximale uit hun Salesforce CRM halen.

 

Mogelijkheden met Salesforce CRM in combinatie met WordPress

Een van de meest populaire integraties is die tussen Salesforce CRM en WordPress, een veelgebruikt content management systeem voor websites. Met deze integratie kunnen bedrijven:

 

 1. Lead Capturing: Met Salesforce CRM-formulieren kunnen bedrijven leads vastleggen rechtstreeks vanaf hun WordPress-website. Dit stelt hen in staat om waardevolle informatie over prospects vast te leggen en deze automatisch toe te voegen aan hun CRM.
 2. Geautomatiseerde E-mailmarketing: Met de integratie kunnen bedrijven geautomatiseerde e-mailcampagnes uitvoeren rechtstreeks vanuit Salesforce CRM, gebruikmakend van de contactinformatie die is verzameld via hun WordPress-site. Dit stelt hen in staat om gerichte en gepersonaliseerde e-mails te versturen naar leads en klanten.
 3. Klantinteractie Beheer: Bedrijven kunnen alle interacties met leads en klanten bijhouden binnen Salesforce CRM, inclusief websitebezoeken, formulierinzendingen en e-mailinteracties. Dit geeft hen een volledig beeld van de klantreis en stelt hen in staat om relevante en tijdige follow-ups te doen.
 4. Sales Pipeline Management: Met de integratie kunnen bedrijven hun sales pipeline beheren vanuit Salesforce CRM, inclusief het bijhouden van deals, taken en afspraken. Dit stelt sales teams in staat om hun verkoopproces te stroomlijnen en beter in te spelen op de behoeften van hun prospects en klanten.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met onze ervaring in CRM-implementatie en integraties weten we hoe we Salesforce CRM optimaal kunnen inzetten voor onze klanten.
 • Maatwerkoplossingen: We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten, waardoor ze het maximale uit hun CRM kunnen halen.
 • Ondersteuning en Onderhoud: We bieden continue ondersteuning en onderhoud om ervoor te zorgen dat de integratie soepel blijft werken en blijft voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om het maximale uit Salesforce CRM te halen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve CRM-strategie.

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)