Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Stage

Stagelopen bij D-Fokker

Stagelopen bij D-Fokker biedt een unieke kans om waardevolle ervaring op te doen in een innovatieve en dynamische omgeving. Met trots kunnen we melden dat we al meer dan 25 mensen succesvol hebben opgeleid en dat we erkend zijn voor zeven verschillende MBO-opleidingen. Onze erkenning door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) onderstreept onze toewijding aan kwalitatief hoogstaand beroepsonderwijs.

 

D-Fokker is erkend voor de volgende opleidingen:

26026 – E-commercemanager

25876 E-Commerce specialist – Niveau 4
25727 Marketing en communicatie specialist – Niveau 4
25604 – Softwaredeveloper – Niveau 4

25592 – Allround mediamaker – Niveau 3
25591 – Mediamaker – Niveau 2
25633 – Media vormgever – Niveau 4

 

Sbb leerbedrijfnummer – 100451310

Bekijk op stagemarkt

 

Onze stageplaatsen zijn ontworpen om stagiaires een brede en diepgaande leerervaring te bieden. Je zult niet alleen de kans krijgen om theoretische kennis op te doen, maar ook om deze kennis in de praktijk toe te passen onder begeleiding van ervaren professionals. Dit maakt een stage bij D-Fokker een waardevolle aanvulling op je opleiding en een solide basis voor je toekomstige carrière.

 

Door onze samenwerking met SBB zorgen we ervoor dat onze stages aansluiten bij de eisen van het beroepsonderwijs en de behoeften van de arbeidsmarkt. Dit betekent dat je bij D-Fokker niet alleen leert, maar ook echt klaar wordt gestoomd voor een succesvolle loopbaan.

 

Bij D-Fokker geloven we in de kracht van praktijkervaring. Daarom werk je als stagiair aan echte projecten en krijg je de kans om een actieve bijdrage te leveren aan ons bedrijf. Dit stelt je in staat om waardevolle praktijkervaring op te doen en te leren van de besten in het vak.

 

Kortom, stagelopen bij D-Fokker is een investering in je toekomst. Sluit je aan bij de vele stagiairs die hun carrière bij ons zijn begonnen en ontdek wat D-Fokker voor jouw professionele ontwikkeling kan betekenen.

Begin met stagelopen

Stage contact

Naam(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
MM slash DD slash JJJJ
Upload hier jouw CV
Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Upload hier jouw motivatiebrief
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)