Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Marketing

Bij D-Fokker bieden we een uitgebreid scala aan marketingdiensten om uw bedrijf te laten groeien en bloeien. Hier zijn enkele van de belangrijkste marketingstrategieën die we aanbieden:

 • Affiliate Marketing: We kunnen u helpen bij het opzetten en beheren van een effectief affiliate marketingprogramma, waarbij u samenwerkt met partners om uw producten of diensten te promoten in ruil voor een commissie.
 • Social Media Marketing: Onze social media experts kunnen uw aanwezigheid op platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn optimaliseren, met strategieën om uw merk te promoten, betrokkenheid te vergroten en leads te genereren.
 • Platform Marketing: We zijn ervaren in het benutten van verschillende online platforms, zoals Google Ads, Amazon, en YouTube, om uw bereik te vergroten en uw doelgroep effectief te targeten.
 • Direct Marketing: Met gerichte direct marketingcampagnes kunnen we uw boodschap rechtstreeks naar potentiële klanten sturen via kanalen zoals direct mail, telemarketing, en SMS.
 • E-mail Marketing: Onze e-mailmarketingdiensten omvatten het ontwerp, de segmentatie en de automatisering van e-mailcampagnes om uw leads te koesteren, klantenbinding te verbeteren, en conversies te stimuleren.
 • Online Marketing: We bieden een allesomvattende benadering van online marketing, inclusief zoekmachineoptimalisatie (SEO), contentmarketing, betaalde advertenties, en meer, om uw online aanwezigheid te versterken en uw bedrijf te laten groeien.
 • Regionale Marketing: Met regionale marketingstrategieën kunnen we uw bedrijf lokaal promoten, met campagnes gericht op specifieke geografische gebieden om uw lokale marktaandeel te vergroten.
 • Cursus Marketing: Onze marketingcursussen bieden waardevolle inzichten en praktische vaardigheden om u te helpen uw marketingdoelen te bereiken, of u nu uw kennis wilt uitbreiden of uw eigen marketingteam wilt trainen.

Bij D-Fokker zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige marketingoplossingen die uw bedrijf laten groeien en succesvol maken. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw marketingdoelen te bereiken.

Projecten

Klant ervaringen

 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)