Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Logo ontwerp

Maak een Onuitwisbare Indruk met Op Maat Gemaakt Logo Ontwerp

Een krachtig logo is de hoeksteen van uw merkidentiteit – het is het visuele symbool dat direct herkenbaar is voor uw doelgroep en de essentie van uw merk weergeeft. Bij D-Fokker begrijpen we de cruciale rol die een goed ontworpen logo speelt in het succes van uw bedrijf, en we zijn hier om u te helpen een logo te creëren dat uw merk onderscheidt en een blijvende indruk achterlaat.

Ons team van getalenteerde grafisch ontwerpers werkt nauw met u samen om een op maat gemaakt logo te ontwikkelen dat perfect aansluit bij uw merkidentiteit en uw unieke verhaal vertelt. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig en strak ontwerp of een opvallend en creatief concept, wij hebben de expertise en creativiteit om uw visie tot leven te brengen.

Wat omvat ons logo ontwerp proces?

 1. Strategische Briefing: We beginnen met een diepgaand gesprek om uw merk, waarden, doelgroep en concurrentie te begrijpen. Deze inzichten vormen de basis voor ons ontwerpproces en stellen ons in staat om een logo te creëren dat nauw aansluit bij uw bedrijf.
 2. Conceptontwikkeling: Onze ontwerpers gaan aan de slag met het ontwikkelen van verschillende logo concepten op basis van de informatie die we hebben verzameld. We verkennen verschillende stijlen, kleuren en symbolen om een breed scala aan opties te bieden.
 3. Iteratieve Revisies: We presenteren de logo concepten aan u en verzamelen feedback om het ontwerp verder te verfijnen. We blijven itereren totdat we een definitief logo hebben dat volledig aan uw verwachtingen voldoet.
 4. Levering en Gebruiksrichtlijnen: Zodra het definitieve logo is goedgekeurd, leveren we alle benodigde bestanden en formats voor gebruik op verschillende platforms. We stellen ook richtlijnen op voor het gebruik van het logo om consistentie te waarborgen in al uw merkuitingen.

Met een op maat gemaakt logo van D-Fokker kunt u er zeker van zijn dat uw merk een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw merk naar nieuwe hoogten tillen met een uniek en memorabel logo.

 

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)