Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Market place marketing

Ontgrendel het potentieel van Marketplace Marketing met D-Fokker

Benut de kracht van de populairste online marktplaatsen en verhoog uw zichtbaarheid en verkoop met Marketplace Marketing van D-Fokker. Als een betrouwbaar en ervaren marketingbureau begrijpen wij het belang van een effectieve aanwezigheid op platforms zoals Bol, Beslist, Fruugo, Wish, Amazon, Blokker en nog veel meer. Met onze expertise en bewezen strategieën helpen wij uw bedrijf om te groeien en te floreren in het dynamische landschap van online marktplaatsen.

 

Kennis is macht

Bij D-Fokker weten we dat meten gelijkstaat aan weten. Daarom maken we bij Marketplace Marketing altijd gebruik van een geavanceerde tracking tool om uw conversies te meten. Deze tool biedt waardevolle inzichten in het koopgedrag van uw klanten, de prestaties van uw advertenties en de effectiviteit van uw strategieën. Met deze gegevens in de hand kunnen we uw campagnes optimaliseren en de ROI maximaliseren.

 

Het verschil tussen D-Fokker en andere bureau’s

Wat onderscheidt D-Fokker van andere marketingbureaus op het gebied van Marketplace Marketing? Ons team van experts beschikt over diepgaande kennis van de verschillende platformen en hun unieke vereisten. We werken nauw samen met u om uw merkidentiteit en productaanbod te begrijpen, zodat we aantrekkelijke productvermeldingen kunnen maken die de aandacht van potentiële kopers trekken. Daarnaast zorgen we voor een effectieve optimalisatie van uw productpagina’s, waardoor uw zichtbaarheid en vindbaarheid toenemen.

 

Marketplace marketing uitbesteden

Met Marketplace Marketing van D-Fokker hoeft u zich geen zorgen te maken over het complexe en tijdrovende proces van het beheren van meerdere marktplaatsen. Wij nemen deze taak van u over, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. Van het opzetten van uw verkopersaccount en het beheren van productinventaris tot het optimaliseren van advertenties en het beantwoorden van klantvragen, wij zorgen voor alles.

Belangrijkste Marktplaatsen in Nederland en België

 • Nederland:
  • Bol.com: De grootste online retailer in Nederland, ideaal voor het verkopen van een breed scala aan producten, van elektronica tot mode.
  • Beslist.nl: Een populaire prijsvergelijkingswebsite en marktplaats die een groot aantal categorieën bestrijkt en u helpt uw producten te presenteren aan prijsbewuste consumenten.
  • Marktplaats.nl: Een platform waar zowel nieuwe als tweedehands producten worden verkocht, met een breed scala aan categorieën en een groot bereik.
 • Belgie
  • 2dehands.be: De grootste marktplaats in België voor tweedehands producten, maar ook een groeiend aantal nieuwe producten.
  • Bol.com België: De Belgische versie van Bol.com, die een breed scala aan producten aanbiedt en een grote klantenbasis heeft.
  • Vinted: Een populaire marktplaats voor tweedehands kleding, ideaal voor mode-gerelateerde producten.
 • Duitsland & Frankrijk
  • Kaufland
  • Fruugo
  • Tradetracker

 

Diverse Succesverhalen

Onze ervaring en expertise in marketplace marketing hebben geleid tot talloze succesverhalen voor onze klanten. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe we bedrijven hebben geholpen hun doelen te bereiken:

 • Verhoogde Verkoop: Voor een elektronica-bedrijf hebben we een campagne ontwikkeld op Bol.com die de verkoop met 150% verhoogde in slechts drie maanden.
 • Betere Zichtbaarheid: Een modeklant zag een toename van 200% in productweergaven op Vinted na het implementeren van onze optimalisatiestrategieën.
 • Hogere Conversieratio’s: Een klant in de huishoudelijke sector behaalde een stijging van 80% in conversieratio’s op Beslist.nl door onze gerichte advertentiecampagnes.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de marketingsector weten we wat werkt en wat niet.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie en doelstellingen centraal staan in onze strategieën.

 

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de kracht van marketplace marketing. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en resultaatgerichte marketplace marketingstrategie.

 

Meten is weten, en met Marketplace Marketing van D-Fokker kunt u met vertrouwen de weg naar succes bewandelen. Neem nu contact met ons op en geef uw bedrijf de boost die het verdient!

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)