Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Verkopen op Amazon

Verkopen op Amazon: Maximaliseer Uw Potentieel met D-Fokker

Amazon is ’s werelds grootste online retailer en biedt een ongeëvenaarde kans voor bedrijven om hun producten wereldwijd te verkopen. Bij D-Fokker zijn we gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om succesvol te verkopen op Amazon door middel van strategische en resultaatgerichte marketingoplossingen.

 

Waarom Verkopen op Amazon?

Met honderden miljoenen actieve klanten over de hele wereld is Amazon een krachtige plek om uw producten aan te bieden. Het platform biedt ongekende mogelijkheden voor merken van alle groottes om hun bereik te vergroten, nieuwe markten te betreden en hun omzet te verhogen. Door gebruik te maken van de expertise van D-Fokker, kunt u profiteren van het enorme potentieel van Amazon om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

D-Fokker: Uw Partner voor Succesvol Verkopen op Amazon

Bij D-Fokker begrijpen we dat succesvol verkopen op Amazon vereist meer dan alleen het aanbieden van producten. Het vereist een strategische en resultaatgerichte aanpak om op te vallen in een concurrerende markt. Onze diensten omvatten:

 

 • Productoptimalisatie: We zorgen ervoor dat uw productvermeldingen geoptimaliseerd zijn voor maximale zichtbaarheid en conversie op Amazon. Dit omvat het optimaliseren van producttitels, beschrijvingen, afbeeldingen en zoektermen.
 • Prijsstrategieën: We helpen u bij het bepalen van concurrerende prijzen door middel van marktanalyses en concurrentieonderzoek, zodat uw producten aantrekkelijk zijn voor kopers zonder uw winstgevendheid te verminderen.
 • Advertentiecampagnes: We ontwikkelen en beheren gerichte Amazon PPC (Pay-Per-Click) advertentiecampagnes om uw producten onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers en uw verkoop te stimuleren.
 • Voorraadbeheer: We bieden ondersteuning bij het beheren van uw voorraad en het optimaliseren van uw logistieke processen om ervoor te zorgen dat uw producten altijd beschikbaar zijn voor klanten.
 • Data-analyse en Rapportage: We monitoren de prestaties van uw producten en advertentiecampagnes continu, analyseren de resultaten en optimaliseren onze strategieën om uw verkoop te maximaliseren. We bieden gedetailleerde rapportages zodat u altijd inzicht heeft in uw prestaties.

 

Mogelijkheden om te Verkopen op Amazon

Er zijn verschillende manieren om uw producten te verkopen op Amazon:

 1. Verkopen via Amazon.nl of Amazon.be: Word een Amazon verkoper en verkoop uw producten rechtstreeks op het platform. U kunt kiezen tussen het zelf beheren van uw voorraad en verzending (Fulfilment by Merchant) of gebruik maken van de logistieke diensten van Amazon (Fulfilment by Amazon).
 2. Amazon Handmade: Als u handgemaakte producten verkoopt, kunt u zich aanmelden voor Amazon Handmade, een speciaal platform voor ambachtelijke en unieke producten.
 3. Amazon Advertising: Maak gebruik van Amazon’s advertentiemogelijkheden om uw producten te promoten en uw zichtbaarheid te vergroten. Dit omvat Sponsored Products, Sponsored Brands en Sponsored Display advertenties.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de marketingsector weten we wat werkt en wat niet.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die direct bijdragen aan uw bedrijfsdoelen.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat uw visie en doelstellingen centraal staan in onze strategieën.

 

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de kracht van Amazon. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen groeien met een effectieve en resultaatgerichte Amazon marketingstrategie.

Projecten

Klant ervaringen

 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)