Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Social Media Marketing

Social media marketing bureau in Utrecht
Tegenwoordig bevinden veel doelgroepen en bedrijven zich op social media. Door gebruik te maken van een goede social media-marketingstrategie kunt u uw doelgroep niet alleen via de zoekmachines of naamsbekendheid bereiken, maar ook via diverse social media-netwerken. Laat D-Fokker een doelgroep-analyse uitvoeren om te kijken wat uw meerwaarde is op social media.

Naast de social media-marketing meldt D-Fokker u aan op de belangrijkste social media-kanalen waar u nog niet bij aangesloten bent. Google hecht hier waarde aan om beter geïndexeerd te worden binnen de zoekmachines! Wilt u een social media-marketingstrategie laten ontwikkelen via D-Fokker? Dat is mogelijk vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw social media strategie!

 

Waarom social media marketing gebruiken
Het kan van groot belang zijn om social media in uw marketing strategie te verwerken. Afhankelijk van het type bedrijf dat u heeft of het van toepassing is. Voor de beste resultaten wordt er altijd vooraf een gesprek ingepland en voor de advertentie live gaat gekeken naar kansen en bedreigingen. Verder worden er doelen en targets vastgesteld om te kunnen zien of de campagne succesvol is geweest voor uw bedrijf!

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)