Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Ontwerp

Bij D-Fokker geloven we sterk in de kracht van visueel ontwerp om uw merkidentiteit te versterken en uw boodschap effectief over te brengen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een opvallende flyer, het creëren van een consistente huisstijl, het ontwikkelen van een memorabel logo, het optimaliseren van de gebruikerservaring (UX), of het bouwen van een aantrekkelijke website, wij staan klaar om uw visie tot leven te brengen.

Flyer Ontwerp

Een flyer is een krachtig marketinginstrument om uw doelgroep te bereiken en te informeren over uw producten of diensten. Ons ervaren ontwerpteam bij D-Fokker kan een op maat gemaakte flyer ontwerpen die de aandacht trekt, de boodschap duidelijk communiceert en uw merkimago versterkt. Of het nu gaat om een evenement, promotie of aankondiging, wij zorgen voor een creatief en professioneel ontwerp dat indruk maakt.

Huisstijl Ontwerp

Een consistente huisstijl is essentieel voor het opbouwen van een sterk en herkenbaar merk. Bij D-Fokker helpen we u bij het ontwikkelen van een huisstijl die past bij uw bedrijfswaarden en doelgroep. Van kleurenschema’s en typografie tot beeldgebruik en tone of voice, we zorgen ervoor dat elk aspect van uw visuele identiteit naadloos op elkaar aansluit en een samenhangend geheel vormt.

Logo Ontwerp

Een goed ontworpen logo is de kern van uw merkidentiteit en fungeert als een krachtig symbool dat uw bedrijf vertegenwoordigt. Ons getalenteerde team van grafisch ontwerpers bij D-Fokker kan een uniek en gedenkwaardig logo creëren dat de essentie van uw merk vastlegt en direct herkenbaar is voor uw doelgroep. We werken nauw met u samen om uw visie en waarden te begrijpen en vertalen deze vervolgens naar een logo dat uw merkidentiteit versterkt.

UX Design

Een goede gebruikerservaring (UX) is cruciaal voor het succes van uw digitale producten en diensten. Bij D-Fokker leggen we de nadruk op gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid bij het ontwerpen van digitale interfaces. Ons UX-designproces omvat gebruikersonderzoek, wireframing, prototyping en iteratieve testen om ervoor te zorgen dat uw producten intuïtief en effectief zijn voor uw doelgroep.

Webdesign

Uw website is vaak het eerste contactpunt dat klanten hebben met uw bedrijf, en daarom is het essentieel dat het ontwerp aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk is. Ons ervaren team van webdesigners bij D-Fokker kan een op maat gemaakte website ontwerpen die perfect aansluit bij uw merk en doelstellingen. Van responsieve lay-outs en visueel aantrekkelijke grafische elementen tot geoptimaliseerde navigatie en gebruikersstromen, we streven ernaar om een website te creëren die indruk maakt en resultaten oplevert.

Bij D-Fokker streven we ernaar om hoogwaardige ontwerpoplossingen te leveren die uw merk onderscheiden en uw doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om drukwerk, digitale interfaces of online aanwezigheid, wij zijn uw partner in het creëren van visuele communicatie die impact maakt en resultaten oplevert. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw ontwerpdoelen te bereiken.

Projecten

Klant ervaringen

 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)