Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

SEO

Bij D-Fokker begrijpen we het belang van SEO (Search Engine Optimization) en staan we klaar om uw online zichtbaarheid te verbeteren. SEO is een strategie die gericht is op het verbeteren van de rangschikking van uw website in zoekmachine resultaten, wat resulteert in meer organisch verkeer en een grotere online aanwezigheid.

 • Wat is SEO: SEO omvat een reeks technieken en strategieën die worden gebruikt om de zichtbaarheid van een website te verbeteren in zoekmachines zoals Google. Dit omvat optimalisatie van inhoud, technische aspecten en off-site factoren zoals backlinks.
 • Waarom SEO: Door middel van effectieve SEO kunt u uw website hoger laten ranken in zoekmachine resultaten, waardoor u meer organisch verkeer kunt genereren en uw doelgroep kunt bereiken op het moment dat ze actief op zoek zijn naar informatie, producten of diensten die u aanbiedt.
 • Backlinks: Backlinks zijn links van andere websites naar uw website. Ze worden beschouwd als een belangrijke factor voor de ranking van uw website in zoekmachines, omdat ze dienen als aanbevelingen van andere sites, waardoor uw geloofwaardigheid en autoriteit worden versterkt.
 • Pagerank: Pagerank is een algoritme ontwikkeld door Google dat websites rangschikt op basis van de kwaliteit en kwantiteit van hun backlinks. Hoewel Pagerank niet langer openbaar wordt bijgewerkt, blijven backlinks een belangrijke factor in de algoritmen van zoekmachines.
 • SEO Onderhoud: SEO is een continu proces dat regelmatig onderhoud vereist. Dit omvat het regelmatig controleren en bijwerken van inhoud, het optimaliseren van technische aspecten van de website en het blijven bouwen aan een gezond backlinkprofiel.
 • Zoekwoord Analyse: Een grondige zoekwoordanalyse is essentieel voor effectieve SEO. Door de zoekopdrachten van uw doelgroep te begrijpen, kunt u inhoud creëren die aansluit bij hun behoeften en zoekintenties, en uw website optimaliseren voor relevante zoektermen.
 • SEO Cursus: Bij D-Fokker bieden we SEO-cursussen aan om u te helpen begrijpen hoe u zelf effectieve SEO-strategieën kunt implementeren. Onze cursussen omvatten alle aspecten van SEO, van basisprincipes tot geavanceerde technieken, zodat u uw online aanwezigheid kunt optimaliseren en betere resultaten kunt behalen.

Bij D-Fokker zijn we toegewijd om u te helpen slagen met SEO en uw online doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen uw online zichtbaarheid te vergroten en uw bedrijf te laten groeien.

Projecten

Klant ervaringen

 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)