Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Affiliate Marketing

Bent u geïnteresseerd in het vergroten van de verkoop van uw producten via diverse bekende kanalen? Affiliate marketing biedt een uitstekende mogelijkheid om uw producten via populaire platforms zoals BOL.COM en Beslist te verkopen. Daarnaast kunt u ook samenwerken met complete affiliate marketing partijen die toegang bieden tot honderden affiliates die uw producten promoten via banners, links, foto’s en meer.

 

Kies de Juiste Affiliate Marketing Partijen en Kanalen

Door samen te werken met bekende platforms zoals BOL.COM en Beslist, kunt u uw producten onder de aandacht brengen van een groot aantal potentiële klanten. Deze platforms bieden een vertrouwde omgeving voor consumenten en kunnen helpen bij het vergroten van uw merkbekendheid en verkoop.

 

Daarnaast kunt u kiezen voor een uitgebreide samenwerking met een affiliate marketing partij die u verbindt met een breed netwerk van affiliates. Deze affiliates zullen uw producten promoten op hun websites en via hun kanalen, waardoor uw bereik aanzienlijk wordt vergroot. Deze aanpak kan uw zichtbaarheid en verkoop exponentieel laten groeien.

 

CPC of CPS: Wat is de Beste Keuze voor Uw Webshop?

Bij het opzetten van een affiliate marketing campagne moet u beslissen tussen twee veelgebruikte betalingsmodellen: Cost per Click (CPC) en Cost per Sale (CPS).

 

Cost per Sale (CPS)

CPS, of Cost per Sale, betekent dat u alleen betaalt wanneer een verkoop daadwerkelijk plaatsvindt. Dit model biedt 100% zekerheid dat u alleen kosten heeft wanneer u daadwerkelijk inkomsten genereert. Hoewel er vaak opzetkosten zijn voor deze setup, biedt CPS de garantie dat uw marketinguitgaven direct gekoppeld zijn aan de gerealiseerde verkopen. Dit maakt CPS een risicoloze en aantrekkelijke optie voor veel webshops.

 

Cost per Click (CPC)

CPC, of Cost per Click, houdt in dat u betaalt elke keer dat er op uw advertentie of link wordt geklikt. Dit model kan bijzonder voordelig zijn als uw marketingcampagne goed is geoptimaliseerd, omdat het kan leiden tot een hoger winstrendement. CPC vereist echter een zorgvuldige monitoring en optimalisatie van uw campagnes om ervoor te zorgen dat de klikken daadwerkelijk resulteren in verkoop. Het voordeel van CPC is dat het snel verkeer naar uw website kan genereren, wat kan helpen bij het vergroten van de merkbekendheid en het verzamelen van waardevolle data over uw doelgroep.

 

Voordelen van Affiliate Marketing

 • Vergroot uw Bereik: Met affiliate marketing kunt u profiteren van de netwerken en invloed van anderen om uw producten te promoten.
 • Kostenbeheersing: Met modellen zoals CPS betaalt u alleen voor resultaten, waardoor u uw marketingbudget efficiënt kunt inzetten.
 • Diverse Promotiekanalen: Van banners en links tot productfoto’s en reviews, affiliates kunnen uw producten op verschillende manieren promoten.
 • Flexibiliteit: Kies het betalingsmodel dat het beste past bij uw doelen en budget.

 

Door affiliate marketing strategisch in te zetten, kunt u de zichtbaarheid en verkoop van uw webshop aanzienlijk vergroten. Of u nu kiest voor samenwerking met grote platforms of een uitgebreid netwerk van affiliates, de juiste aanpak kan een grote impact hebben op uw online succes. Neem contact op met een specialist in affiliate marketing om te ontdekken welke opties het beste passen bij uw webshop en doelen

 

Verder kunt u uw campagnes laten monitoren en optimaliseren om het optimale rendement te behalen.

 

Afspraak maken?
Het is altijd van belang om een afspraak te maken zodat alle bedrijfsdoelstellingen en informatie aanbod komt. Voordat de afspraak gemaakt is, zullen wij u nog een korte vragenlijst opsturen waaruit wij onze informatie kunnen ophalen.

Hierbij kunt u denken aan:

 •  Doelstellingen
 •  USP
 • Zoekwoorden
 • Huidige stand van online marketing
 • Online budget.

Door dit zo duidelijk mogelijk te formuleren kunnen wij op basis van de gewenste informatie een Marketingplan maken en daaraan diverse doelstellingen kunnen koppelen die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Nog onduidelijkheid? geef ons dan een mailtje met eventueel vragen en punten waarmee u zit en wij zullen dit voor u ophelderen!

 

Staat uw gewenste verkoopkanaal er niet tussen? Geen zorgen, wij zullen het door u gebruikte of gewenste verkoop kanaal compleet analyseren en uw campagne daarvoor optimaliseren!

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)