Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Verkopen op Kaufland

Verkopen op Kaufland: Bereik Een Nieuwe Markt met D-Fokker

Kaufland is een vooraanstaande supermarktketen met vestigingen in verschillende landen, waaronder Duitsland, Polen, Tsjechië, en Roemenië. Het biedt verkopers een unieke kans om hun producten aan te bieden aan miljoenen consumenten die op zoek zijn naar kwalitatieve producten in de detailhandel. Bij D-Fokker helpen we bedrijven om succesvol te verkopen op Kaufland door middel van strategische marketingoplossingen die gericht zijn op het vergroten van hun merkbekendheid en verkoop.

Waarom Verkopen op Kaufland?

Kaufland heeft een groot aantal winkels en een uitgebreid assortiment aan producten, waardoor het een aantrekkelijk platform is voor verkopers om hun bereik uit te breiden. Het biedt verkopers de mogelijkheid om hun producten rechtstreeks aan consumenten aan te bieden in fysieke winkels en online. Door uw producten op Kaufland te verkopen, kunt u profiteren van het sterke merk van Kaufland en het vertrouwen dat consumenten hebben in hun winkels.

 

D-Fokker: Uw Partner voor Succesvol Verkopen op Kaufland

Bij D-Fokker begrijpen we dat succesvol verkopen op Kaufland een strategische aanpak vereist om op te vallen in een competitieve markt. Onze diensten omvatten:

 • Productoptimalisatie: We zorgen ervoor dat uw producten voldoen aan de vereisten en verwachtingen van Kaufland, zowel in termen van kwaliteit als verpakking. Dit omvat het optimaliseren van productinformatie en etikettering om ervoor te zorgen dat uw producten goed worden gepresenteerd aan consumenten.
 • Prijsstrategieën: We helpen u bij het bepalen van concurrerende prijzen die aantrekkelijk zijn voor consumenten en tegelijkertijd uw winstgevendheid waarborgen. Dit omvat het uitvoeren van marktonderzoek en concurrentieanalyse om de optimale prijsstelling voor uw producten te bepalen.
 • Marketingcampagnes: We ontwikkelen en beheren gerichte marketingcampagnes om uw producten onder de aandacht te brengen bij consumenten die winkelen bij Kaufland. Dit omvat online advertenties, in-store promoties en andere marketingactiviteiten om uw merkbekendheid te vergroten.
 • Distributie en Logistiek: We bieden ondersteuning bij het beheren van uw voorraad en het organiseren van de distributie van uw producten naar Kaufland-winkels. Dit omvat het optimaliseren van logistieke processen om ervoor te zorgen dat uw producten tijdig en efficiënt worden geleverd.

 

Mogelijkheden om te Verkopen op Kaufland

Er zijn verschillende manieren om uw producten te verkopen op Kaufland:

 1. Directe Verkoop aan Kaufland: Verkoop uw producten rechtstreeks aan Kaufland als leverancier. Dit omvat het aangaan van een zakelijke relatie met Kaufland en het voldoen aan hun vereisten voor productkwaliteit en levering.
 2. Verkoop via Kaufland Online Marketplace: Kaufland biedt ook een online marktplaats waar verkopers hun producten kunnen aanbieden aan consumenten die online winkelen. Dit omvat het registreren als verkoper op het Kaufland-platform en het plaatsen van uw producten in de online winkel.

 

Waarom D-Fokker?

 • Expertise en Ervaring: Met jarenlange ervaring in de retail- en marketingsector hebben we de kennis en expertise om u te helpen succesvol te zijn op Kaufland.
 • Resultaatgericht: Onze focus ligt op het behalen van meetbare resultaten die bijdragen aan uw bedrijfsgroei en succes op Kaufland.
 • Persoonlijke Benadering: We werken nauw samen met u om uw specifieke behoeften en doelstellingen te begrijpen, en ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsstrategie.

 

Laat D-Fokker uw bedrijf helpen om te profiteren van de mogelijkheden om te verkopen op Kaufland. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw merk te laten groeien en uw omzet te verhogen op dit belangrijke verkoopplatform.

Projecten

Klant ervaringen

 • D Fokker doet voor ons het website onderhoud en SEO.We zijn hier erg tevreden over. Hij is erg service gericht. Dit bedrijf zouden wij zeker aanbevelen.

  Jan Koppers Avatar Jan Koppers
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)