Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Augmented Reality (AR)

Betreed de Toekomst met Augmented Reality (AR)

Stap in een nieuwe dimensie van realiteit met Augmented Reality (AR), waar digitale elementen naadloos worden geïntegreerd met de echte wereld om unieke en meeslepende ervaringen te creëren. Bij D-Fokker omarmen we de kracht van AR en bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.

 

Visie’s visueel maken

Met Augmented Reality kunnen we uw visie tot leven brengen en u een nieuwe manier bieden om met uw doelgroep te communiceren. Of het nu gaat om het creëren van boeiende marketingcampagnes, interactieve productdemonstraties, educatieve ervaringen of entertainende apps, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

AR omgeving op maat

Wat ons onderscheidt, is onze mogelijkheid om de AR-omgeving zelf te ontwikkelen naar uw wensen. We begrijpen dat elk project uniek is en vereist daarom een op maat gemaakte aanpak. Ons team van ervaren ontwikkelaars en creatieve ontwerpers werkt nauw met u samen om een AR-ervaring te creëren die perfect aansluit bij uw doelen, merkidentiteit en publiek.

 

AR Applicatie

Of u nu een AR-app wilt ontwikkelen voor marketingdoeleinden, een interactieve tool wilt creëren voor productpresentatie, of een educatieve app wilt lanceren voor training en instructie, wij hebben de expertise en het vakmanschap om het mogelijk te maken.

D-Fokker en AR

Met D-Fokker aan uw zijde, kunt u vertrouwen op een AR-oplossing die niet alleen de aandacht trekt, maar ook indruk maakt en resultaten oplevert. Betreed de toekomst van interactieve ervaringen met Augmented Reality van D-Fokker en laat uw verbeelding de vrije loop terwijl we samen een nieuwe realiteit creëren.

Projecten

Klant ervaringen

 • Eindelijk een bedrijf met verstand van zaken. Goed advies, snelle hulp en vooral kennis om goede website neer te zetten.

  Matthew Boekhout Avatar Matthew Boekhout
  29 mei 2019
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)