Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Pagerank

Pagerank
Pagerank is een methode om pagina’s op het internet te ordenen naar belang. Het is ontwikkeld door de oprichters van Google Inc. (Larry Page en Sergey Brin) in 1998 toen zij nog actief waren op Stanford University. Deze universiteit heeft het octrooi op pagerank terwijl de naam een handelsmerk van Google is. Een pagina krijgt een hogere pagerank als er meer links van andere pagina’s zijn, waarbij het aantal links op die pagina’s en de pagerank van die pagina’s ook van belang zijn.

Achtergrond pagerank
Google claimt dat de term ‘page’ als onderdeel van ‘pagerank’ refereert naar de achternaam van Google-medeoprichter en pagerank bedenker Larry Page en niet naar het Engelse woord voor ‘pagina’. Er wordt verondersteld dat Google deze claim omtrent de oorsprong van de term ‘pagerank’ poneert om hun intellectuele eigendomsrecht rondom het merk ‘pagerank’ te versterken in casu de situatie tijdens welke juridische derdenpartij, bijvoorbeeld een concurrerende zoekmachine, de term ‘pagerank’ zelf zou willen uitvoeren.

Pagerank opbouwen
Uw pagerank opbouwen doet u door middel van relevante links naar uw site te plaatsen. Daarnaast is het voor Google van belang dat u ook uitgaande links naar andere pagina’s heeft. Houdt hierbij wel rekening met dat u wel naar relevante sites moet linken.

 

Projecten

Klant ervaringen

 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017
 • Heb stage bij D-Fokker gelopen. Dit is zeker een aanrader. Er is een zeer leuke werksfeer, je leert van alles en nog wat op een leuke/enthousiaste manier. Voor mensen die een stage zoeken op het vakgebied ICT of Marketing en Communicatie raad ik dit bedrijf zeker aan!

  CCAyd Avatar CCAyd
  29 oktober 2023
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)