Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases
Schilderwerk IJsselstein

Wat is de prijs voor schilderwerk aan mijn woning?

De prijzen van een schilder verschillen enorm. Gaat het om buitenschilderwerk of binnenschilderwerk en wil je veel of weinig laten schilderen? Als je veel laat schilderen, zoals een hele woning, maken schildersbedrijven vaak gebruik van een totaalprijs door middel van een offerte.

Direct weten wat de prijs is voor schilderwerk?

Daarnaast is de prijs voor schilderwerk per type woning verschillend en is lastig om zonder details van je woning iets over te zeggen. Zijn je dakgoten van hout of heb je één of meerdere dakkapellen op de woning? Dan is de prijs aanzienlijk anders dan alleen een voor- en achterdeur en een aantal ramen.

Naast de hoeveelheid schilderwerk, is ook de regio en ligging van je woning van belang om de prijs van het schilderwerk te laten bepalen. Bij een tussenwoning begint de investering vaak vanaf € 2.000,-. Bij een hoekhuis of 2 onder 1 kap moet je al snel uitgaan van een investering vanaf € 3.000,-. Bij een vrijstaande woning begint het schilderwerk vaak vanaf € 4.000,-.

Bekijk Schilderwerk IJsselstein