Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases
Eigenhuis VvE plan

Eigenhuis VVE Plan, samen toekomstgericht aan de slag

Vooruitzien is regeren. Voorkomen beter dan genezen. Een toegewezen deskundig adviseur is uw vaste aanspreekpunt bij EVP. Samen met u als beheerderVVE of bestuur, gaan wij aan de slag om te bepalen waar uw behoeftes of uitdagingen voor optimaal beheer liggen.

 

Betrouwbaar

EVP put uit negen generaties ervaring in vastgoedonderhoud. Onze passie en ervaring delen wij graag met u. Samen-werken rust immers op vertrouwen.
Betrouwbaar is voor EVP geen woord, maar het resultaat van hard werken aan een onderscheidende dienstverlening en het delen van kennis en ervaring.
Samen met u werken wij aan toekomstgerichte oplossingen en bouwen aan een duurzame relatie.

Transparant

EVP deelt kennis en werkt samen met klanten in een transparant model. Transparantie is steeds vaker ver te zoeken, omdat verborgen belangen een rol spelen. Verborgen belangen beperken goed en gezond beheer. EVP doorbreekt deze vervelende en “oeroude” traditie.
Transparant zijn voorkomt bovendien veel discussies en maakt dat EVP haar doelen gelijk aan de doelen van een VVE kan stellen.

Toekomstgericht

In het verleden behaalde resultaten, bieden absoluut geen zekerheid voor de toekomst. En veranderingen vinden zich in een zeer rap tempo plaats.
Vooruitzien is regeren. Door gezond vooruit te kijken, bereid een VVE zich zo goed als mogelijk voor op de toekomst. Want net als zaken onder controle lijken, verandert de wind of regelgeving.
Onze samenwerking met VVE’s en beheerders is altijd toekomstgericht en gericht op de lange termijn.

Bekijk Eigenhuis VvE plan