Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Succes? geen bestemming maar een weg Gratis offerte 100% vrijblijvend Zichtbare groei Geen boekwerk maar resultaat honderden eerste pagina posities diverse succes cases

Webshop laten maken Vianen

Stap 1: Offerte aanvragen
Zodra wij uw offerte hebben ontvangen ontvangt u binnen twee werkdagen een telefoontje of een email. Dit zal gaan over uw aanvraag, en de informatie die wij nog nodig hebben. Verder plannen we ook gelijk een gesprek in voor een offerte op maat . Hierom verzoeken wij u dus ook zoveel mogelijk informatie toe te sturen zodat wij alles duidelijk in kaart kunnen brengen voor u.

 

Stap 2: Klantgesprek
Bij het klantgesprek ontvangt u diverse informatie over de mogelijkheden wat wij voor u kunnen betekenen. D-Fokker is een Full Service SEO en marketingbureau. Dit betekent dus dat wij niet alleen uw website kunnen realiseren maar ook uw marketing campagne hiervoor kunnen opzetten. Aan het eind van het klantgesprek ontvangt u de informatie die D-Fokker verwerkt heeft om op uw gemak door te nemen. Hierop kan na het klantgesprek de offerte prijs op worden geschreven. Dit hoeft echter niet altijd het geval te zijn, indien er nog wat onderzoekswerk gedaan moet worden over de gewenste functionaliteiten ontvangt u binnen 7 werkdagen een offerte op uw mail. hierbij is ook de looptijd van uw project verwerkt.

 

Stap 3: Akkoord en productie
Zodra wij een akkoord hebben ontvangen zetten we alle stappen in werking voor uw project. Uw website wordt opgezet op een externe locatie waar uw ip wordt toegevoegd zodat u tussentijds kunt kijken. Verder werken wij met een SCHRUM methodiek. Dit wil zeggen dat u tussentijdse opleveringen ontvangt van de werkzaamheden die verricht zijn. Betalingen: Zoals overeengekomen is op de offerte.

Onze offertes zijn 2 weken geldig!

Projecten

Klant ervaringen

 • Ik heb hier een aantal jaar geleden stage mogen lopen en enorm veel geleerd! Dominique heeft mij goed begeleid door te laten zien hoe hij zijn bedrijven succesvol runt en gaf mij de vrijheid om mezelf goed te ontwikkelen.

  Beau de Nooij Avatar Beau de Nooij
  29 mei 2022
 • Super bedrijf staat je altijd met raad en daad bij en levert keurig werk af tegen een vriendlijke prijs! zeer tevreden.

  stacaravan shop (stacaravan-shop) Avatar stacaravan shop (stacaravan-shop)
  29 mei 2018
 • Zeer snelle reactie en de website was gelijk al heel leuk en origineel! Binnen korte tijd had ik mijn website al, precies hoe ik het wou.

  Jeroen van Kleinwee Avatar Jeroen van Kleinwee
  29 mei 2018
 • Onmogelijk om te weten wat dit is

  Kismet Ozcan Avatar Kismet Ozcan
  29 mei 2022
 • Heb hier tijd geleden stage gelopen, maar altijd naar mijn zin gehad. Fijne werksfeer, zeker een aanrader om hier stage te lopen Een bedrijf met een professionele uitstraling, wat hoge kwaliteit producten opleverd.

  bob nab Avatar bob nab
  29 mei 2022
 • wij zijn een zeer tevreden klant!

  Carl Holweg Avatar Carl Holweg
  29 mei 2017

Waarom kiezen voor D-Fokker

Contact opnemen

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)